Özgür Kalem
 Eylül 08, 2010, 07:14:00 ÖS
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
« Özgür KalemKonulara göre yazılarDuyarlı Vatandaş yazıları • Konu: Güle Güle ANA! »
KonuAraçlar

Yazdır

(Okunma Sayısı 167 defa) [1]

Güle Güle ANA!
« : Aralık 14, 2009, 11:06:31 ÖS » Gönderen: Alpaslan YalçınHazar
Güle Güle ANA!

Yolun açık, mekanın CENNET olsun! Benim adım-soyadım Alpaslan Yalçın;soyadım Babamdan, adım Anamdan.Bunlar ne kadar gerçek ve doğru ise; senin yolunun açık, mekanının CENNET olacağına inancım tam!

Neden, hangi gerekçeyle?

Ben, Türkçe'den başka dilde okuma, yazma, konuşma bilmeyen bir insanım. Ancak, senin sayende daha çocuk yaşlardayken ALLAH Baba'ya Türkçe dua eden; varını/yoğunu, sevincini/üzüntüsünü, kıvancını/yenilgisini YARADAN' la paylaşan, yine ben. Yaradan'a, Melekler'e, Peygamberler'e ve ahret ömrüne olan inancımın, başlangıcının insani kaynağı, yine sen.

Güle, güle ANA! Yolun açık, mekanın CENNET olsun!

Her insan, bir gün TOPRAĞA gidecek, O'na olan borcunu ödeyecek.Anı geldiğinde, Toprağa CAN olacak, Topraktaki canlılara HAYAT verecek!

Her insanın gideceği yere gidiyorsun, ne mutlu sana! Evinde, geceliğinle, delifişek oğlunla helalleşerek ambulansa bindin ve ambulansta kalbin durdu ve de acilde Türk Doktorları 10-15 dakika seni geri döndermek için var güçleri ile uğraştılar, sonra da 65 günlük bir süreç...!

Umarım, benim de bu YALAN dünyadan gidişim, Senin veya Babam gibi olur!

Sağlıkla...

Alpaslan Yalçın
Türk Evladı ANASI Şükran Yedier'in Türk Evladı oğlu
14.12.2009 Ankara 01:30

*** Annem 14.12.2009 tarihinde ikindi namazını takiben Karşıyaka Mezarlığı T23-207 nolu ebedi istirahatgahına defnedildi.

(Okunma Sayısı 167 defa) [1]
Gitmek istediğiniz yer:  
KullanıcıAraçlar

Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Üye Listesi
İstatistikler
Giriş Yap

EnsonHaberler

Özgür Kalem içeriği giderek büyüyor!
Özgür Kalem yayın hayatına başladığı 17.06.2007 tarihinden bu yana gerek üye sayısı gerekse üye post'ları açısından giderek zenginleşmektedir. Katılımlarınızı bekleriz.
Burası sizin platformunuz.
Bu arada sürprizlere de hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz!..

SiteStats

372 Mesaj
354 Konu
43 Üye
Son üye: Aysel Eker

PHP ile Güçlendirildi
MySQL ile Güçlendirildi
XHTML 1.0 Geçerli!
CSS Geçerli!

StudioTurk IT & Design Services