Özgür Kalem
 Eylül 08, 2010, 06:20:01 ÖS
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
« Özgür KalemKonulara göre yazılarPolitik konular • Konu: Tamam, GERÇEK! Ancak, Doğru mu/ Yanlış mı? »
KonuAraçlar

Yazdır

(Okunma Sayısı 174 defa) [1]

Tamam, GERÇEK! Ancak, Doğru mu/ Yanlış mı?
« : Aralık 16, 2009, 08:45:26 ÖS » Gönderen: Alpaslan YalçınHazar
Tamam, GERÇEK! Ancak, Doğru mu/ Yanlış mı?

Patron, Yönetici, Çalışan/Eleman farklı pencerelerden, değişik bakış açılarıyla İş Hayatına bakarlar! Bu, Gerçektir; Doğru mudur, Yanlış mıdır, anlamam!
Patron, yönetici veya eleman/çalışan gözüyle olaylara yaklaşırsa, PATRON olamaz!

Yönetici, çalışan/eleman gözüyle olaylara yaklaşırsa, zorlanır; PATRON gözünde geçerli Yönetici rolünü kaybeder!

Çalışan/Eleman, kendi veya Müşteri gözüyle olaylara yaklaşırsa, zorlanır; Yönetici gözünde sorunlu personel olur! Yönetici Adayı olma şansını yitirir!

Bunlar GERÇEK! Doğru mu/Yanlış mı, anlamam!

Memleketin, Devletin ve Ulusun adının, varlığının, geleceğinin tartışıldığı; her kafadan bir sesin çıktığı günlerde; Ananı Toprağa yeni vermişken, ne âlâka  diyebilir siniz?

Doğru mu/Yanlış-Eğri mi anlamam! Geldiler, aktılar; aktardım, hepsi bu!
Sağlıkla…

Alpaslan Yalçın
Türk Evladı
Türkiye
16.12.2009 - 20:00

Not:Annemin, YALAN Dünyadan gidişi nedeniyle; yurtiçi/yurtdışından, başsağlığı ve iyi dileklerini ileten, adını bilmediğim/kendini görmediğim/sesini işitmediğim/kim olduklarını bilmediğim 100’lerce bu TOPRAĞIN güzel İnsanlarına/Evlatlarına teşekkür ederim.Türklüğümün tüm sıcaklığıyla, yürekten sevgi ve saygılarımı sunarım.Sağlıkla sağ olun; onlarca yıl, binlerin yüreklerinde var olun! Biliyorum, zor iş! Sizler TÜRK’sünüz!Başarırsınız! 

(Okunma Sayısı 174 defa) [1]
Gitmek istediğiniz yer:  
KullanıcıAraçlar

Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Üye Listesi
İstatistikler
Giriş Yap

EnsonHaberler

Olay 07 start aldı!
Antalya'da gündeme damgasını vuracak yerel online Antalya gazetesi "Olay 07" yayın hayatına başlamıştır.
http://www.olay07.com

SiteStats

372 Mesaj
354 Konu
43 Üye
Son üye: Aysel Eker

PHP ile Güçlendirildi
MySQL ile Güçlendirildi
XHTML 1.0 Geçerli!
CSS Geçerli!

StudioTurk IT & Design Services