From: Alpaslan Yalçın [mailto:alpaslanyalcinhazar@yahoo.com.tr]
Sent: Tuesday, January 05, 2010 8:15 PM
To:
losev@losev.org.trSubject: Bilgi İsteği,
Kızılay Genel Başkanlığı na yazmış olduğum ve bu güne kadar herhangi bir cevap alamadığım yazım aşağıdadır.
Yazıdan da anlaşılacağı üzere, yılda 4 kez Kızılay a KAN Bağışlayan bir Kızılay Kan donörüyüm. En son 18.12.2009 tarihinde Kan Bağışladım. Ankara da yaşayan 1 kız ve 1 erkek Lösev hastası çocuğun Trombosit KAN BABASI olmayı düşünüyorum. Bu konuda beni bilgilendirmenizi ve nasıl bir yol izlemem konusunda aydınlatmanızı istiyorum.
Sağlıkla...
Alpaslan Yalçın
Ankara
tel:
RE: Bilgi İsteği,
7 Ocak 2010 Perşembe, 13:42
Kimden: "LOSEV GONULLU ILISKILERI" <
gonullu@losev.org.tr>Göndereni Kişiler'e ekleKime: alpaslanyalcinhazar@yahoo.com.trSayın Alpaslan YALÇIN merhaba,
Öncelikle göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.
1998 yılında kurulan vakfımızın Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır dışında henüz bir şubesi bulunmamaktadır. Bu illerde gönüllü olarak kan bağışı ve trombosit konusunda desteklerinizi vakfımız aracılığı ile verebilirsiniz.
Kan bağışı için
www.losev.org.tr sayfasından bir kan bağışı formu doldurmanız gerekmektedir. (Bu üç il dışında ikamet ediyorsanız, ilinizde bulunan üniversite hastanelerinin kan bankalarına da başvurabilirsiniz.)
Kapımız tüm lösemi hastası çocuklarımıza olduğu gibi gönüllü ve yardım sevenlerimize de sonuna kadar açıktır.
Ayrıca, kan ve trombosit bağışı dışında da çocuklarımız için gönüllü destekler vererek onları yaşama bağlayabilirsiniz.
Sizlerden bu noktada istediğimiz katkı ise bir LÖSEV gönüllüsü olarak çalışmalarımızı takip edip, çevrenize duyurularımızı ileterek bilinçlendirmenizdir. Çevrenizi de
www.losev.org.tr adresinden bir gönüllü üyelik aday formumuzu doldurarak gönüllü üyemiz olmaya yönlendirebilirsiniz. Henüz doldurmadıysanız sizin de formumuzu doldurarak gönderebilmenizi rica ediyoruz.
Bu sayede tüm duyurularımız, yardım çağrılarımız ve bültenlerimiz size güncel olarak iletilecektir. Yaşadığınız ilde, çevrenizde ya da kurumunuzda LÖSEV’ i temsil edebilir, lösemili çocuklarımızın annelerinin el ürünlerini satabilir, dokümanlarımızı dağıtabilir, afişlerimizi asabilirsiniz.
İlginiz için tekrar teşekkür ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimizle,
Halkla İlişkiler